Automaten & Aardlek schakelaars

Bos Elektro Catalogus

Automaten & Aardlekschakelaars

In onze Kema gekeurde verdeelkasten passen wij uitsluitend automaten en aardlekschakelaars toe die het Kema Keur keurmerk dragen. In dit hoofdstuk treft u de in onze verdeelkasten meest voorkomende automaten en aardlekschakelaars aan.

Daarnaast importeert Bos elektro bv op exclusieve basis automaten en aardlekschakelaars van de firma's Worldlectric®, Italclem® en B-Ticino®.

Worldlectric® is een geavanceerde fabriek die gespecialiseerd is in het produceren van automaten, aardlekschakelaars en relais. Deze producten hebben buiten het Kema Keur nog vele andere keurmerken.

Italclem® is een gerenommeerde firma uit Italië en produceert tevens gecombineerde automaat/aardlekschakelaars t/m 63 ampère in een compacte behuizing. Dit heeft het grote voordeel dat wij de ruimte in onze verdeelkasten zo optimaal mogelijk kunnen benutten en deze daardoor kunnen uitvoeren met een grotere hoeveelheid op de juiste wijze beveiligde kracht en/of lichtgroepen.

B-Ticino® is een begrip in de wereld op het gebied van vermogensautomaten en aardlekschakelaars, die wij al vanaf onze beginjaren vertegenwoordigen. De kwaliteit in combinatie met die van onze grote verdeelkasten tot 630 ampère is alle vele malen bewezen. Een groot voordeel is dat u door middel van het toepassen van deze producten in uw hoofdverdeelkasten de elektrische installatie middels het instellen van verschillende waarden enigszins selectief kunt maken.

Bos elektro bv ©  |  Oscar Romerolaan 12 , 1216 TK, Hilversum  |  E-mail  |  Telefoon +31 (0)35 623 6000  |  Fax +31 (0)35 623 5968  |  Disclaimer  |  Privacy