Meterkasten

Bos Elektro Catalogus

Meterkasten

Bos elektro bv fabriceert naast de volrubberen trafo- en verdeelkasten een groot assortiment meterkasten t/m 125 ampère, die door de meest moderne apparaten o.a. robots volgens de laatste technologie worden samengesteld. De behuizingen vervaardigd uit slagvast kunststof zijn zo sterk als staal en zo taai als rubber. De meterkasten zijn slag- en stootvast, olie-, Uv- en zuurbestendig en dubbel geïsoleerd. Dit maakt het product geschikt voor de meest zware toepassingen.

 

De verdeelkasten bevatten uitsluitend componenten van gerenommeerde fabrieken waardoor wij het kwaliteitsniveau zo hoog mogelijk houden.

In onze Kema- en Iso 9001 gecertificeerde fabriek worden de verdeelkasten gebouwd volgens de Europese Norm EN 61 439-4 en dragen in de meeste gevallen het Kema Keur keurmerk. Tevens produceren wij op klantenspecificatie in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

 

Het testen geschiedt d.m.v. een computergestuurde testkast die volautomatisch o.a. de volgende metingen uitvoert: belasting-, hoogspanning-, fase verdraaiing-, isolatie- en aardlektest. Deze metingen worden stapsgewijs per uitgang/groep getest en wanneer deze test in een cyclus goed verloopt print de computer een certificaat met alle meetresultaten, uitvoering, type- en klantgegevens. Onze testapparatuur wordt tevens jaarlijks door de Kema gekalibreerd om afwijkingen te voorkomen.

 

In dit hoofdstuk vindt u een verscheidenheid van standaarduitvoeringen die geschikt zijn voor de Europese markt. Daar Europa op het gebied van elektrische aansluitingen nog enkele verschillen kent zullen wij de specifieke eisen van het desbetreffende land in onze verdeelkasten verwerken

Bos elektro bv ©  |  Oscar Romerolaan 12 , 1216 TK, Hilversum  |  E-mail  |  Telefoon +31 (0)35 623 6000  |  Fax +31 (0)35 623 5968  |  Disclaimer  |  Privacy