Greenlabel

Green Label !

Ongekend hoge kwaliteit, service en innovatie. Dat is waar Bos elektro bv voor staat. Maar ook duurzaamheid. Milieubewuste keuzes maken. Zonder dat we daarbij aan kwaliteit inboeten.

 

Werken aan een beter milieu en een groenere toekomst. Onze Green Label serie staat voor een reeks energiebesparende, innovatieve en duurzame producten. Met het gebruik hiervan draagt u een steentje bij aan een beter milieu en de strijd tegen klimaatverandering.

 

Het 'groene' van onze vooruitstrevende Green Label producten zit hem niet alleen in een extreem laag energieverbruik. Ook de materialen waarmee we deze vervaardigen zijn van een kwaliteit die garant staat voor jarenlang gebruik. Of het nu gaat om apparatuur voor tijdelijke stroomvoorziening en daaraan gerelateerde producten, zoals verlichting, lichtmasten, draad, kabel, meter- en verdeelkasten, kachels, ontvochtigers en schakelmateriaal. Onze producten zijn zowel milieu- als kostenbesparend.

 

Minder onderhoud, toekomstgerichte producten, werken aan een beter milieu. De producten met het Bos elektro Green Label worden voor het verlaten van de fabriek zeer nauwkeurig gecontroleerd en door ons volledig gegarandeerd. De Green Label producten van Bos elektro zijn steevast van dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent.

 

In onze DEKRA en ISO 9001 gecertificeerde fabriek worden producten vervaardigd volgens de geldende Europese normen en dragen in de meeste gevallen het Dekra keurmerk. Dat geldt eveneens voor de Green Label serie.

 

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie en/of offerte aan bij onze deskundigen van de verkoopafdeling. Per telefoon +31 (0)35 62 36 000 of u kunt het contactformulier op de website invullen. 

Bos elektro bv ©  |  Oscar Romerolaan 12 , 1216 TK, Hilversum  |  E-mail  |  Telefoon +31 (0)35 623 6000  |  Fax +31 (0)35 623 5968  |  Disclaimer  |  Privacy